16/10/15 Συμμετοχή της ΕΟΚΑ στο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ στις 4 Νοεμβρίου, Πλατεία Ομονοίας και ώρα 11.00

Ηλιούπολη: 16 /10 /2015

Αρ.Πρωτ:     8184

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Συμμετοχή στο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ στις 4 Νοεμβρίου, Πλατεία Ομονοίας και ώρα 11.00.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η ΕΟΚΑ,  συναισθανόμενη την τραγική κατάσταση στην οποία περιέρχονται οι ΑμεΑ, με τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό που συζητούνται στη Βουλή και πάνε προς ψήφιση στο τέλος του μήνα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των ΑΜΕΑ πρέπει να είναι μαζικοί, ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο, καλεί τους συλλόγους μέλη της να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει η ΕΣΑΜΕΑ στις 4 Νοεμβρίου.

 

Συνάδελφοι σας καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά, ώστε και οι κινητικά ανάπηροι, που πλήττονται σοβαρά από τις προωθούμενες  αλλαγές στο ασφαλιστικό, στην κοινωνική πολιτική,  στην φορολόγηση, να δώσουν ηχηρό παρόν στη διεκδίκηση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

 

Προτείνουμε ως σημείο συνάντησης όλων μας,  την αρχή της Σταδίου, ώστε να κινηθούμε συντονισμένοι και ενωμένοι , όλοι οι κινητικά ανάπηροι.

Στο ραντεβού μας θα πρέπει να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειάς μας, διότι και αυτά πλήττονται από την ανάλγητη πολιτική του 3ου μνημονίου.

Σας περιμένουμε για να φωνάξουμε όλοι μαζί, ένα ηχηρό ΟΧΙ, στις προωθούμενες πολιτικές που μας βάζουν στο στόχαστρό τους, απειλώντας ακόμα και αυτή την ύπαρξή μας στη ζωή.